MANGOV CHEESECAKE

MANGOV CHEESECAKE

Slasten cheesecake z veliko beljakovinami in zelo malo sladkorja!

SESTAVINE ZA 12 PORCIJ:

  1. Plast (biskvit):
  • 100 g masla
  • 1 jajce
  • 150 g kokosove moke
  • 120 g mandljeve moke
  • Sladilo po okusu
  1. Plast:
  • 400 g kremnega sira
  • 2 jajci
  • Sladilo po okusu
  1. Plast:

POSTOPEK:

  1. V posodi zmešaj maslo, 1 jajce, kokosovo in mandljevo moko, po potrebi oziroma okusu dodaj brezkalorično sladilo. Mešanico enakomerno razporedi v okrogel pekač za pite, postavi jo v prej segreto pečico in 10 minut peci pri temperaturi 180°C. Po 10 minutah vzemi iz pečice in pusti, da se rahlo ohladi.
     
  2. Zmešaj kremni sir in 2 jajci ter dodaj sladilo po okusu. Maso enakomerno razporedi po biskvitu v pekaču in vse skupaj peci dodatnih 20 minut pri temperaturi 180°C. Po 20 minutah vzemi iz pečice in pusti, da se ohladi.
     
  3. Zmešaj grški jogurt in mangove beljakovine ter mešanico razporedi kot tretjo plast na pečeno pito. Postavi v hladilnik, da se dokončno ohladi, nato po vrhu po okusu okrasi s koščki svežega manga. Postrezi in uživaj! 

HRANILNE VREDNOSTI NA 100 g / NA PORCIJO:

  • kCal: 280 / 351
  • Beljakovine: 11 g / 14 g
  • Maščobe: 24 g / 30 g
  • OH: 4 g / 5 g
  • od tega sladkorjev: 2,7 g / 3,4 g

 

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih