Brez hormonov
Dopping free
GMO free
Moč
Mišična masa
Energija
Regeneracija
Povečanje telesne teže
Intenzivnejši trening

 

 

-50%
Glutamin L-GLUTAMASS
L-Glutamin je ena izmed pogojno esencialna aminokislina, po kateri se potrebe pri povečani telesni aktivnosti ali bolezenskih stanjih močno povečajo.
Stara cena z DDV:
20,99 €
Akcijska cena z DDV:
10,50 €
Najnižja cena v 30 dneh
20,99 €
-60%
AminoPro BCAA 330 ml drink
AMINOPRO vsebuje konkretno "dozo" BCAA, L-karnitina, kofeina in nič sladkorja. Okusna, poživljajoča, funkcionalna pijača.
Stara cena z DDV:
43,44 €
Akcijska cena z DDV:
17,38 €
Najnižja cena v 30 dneh
43,44 €
-60%
BCAA POWDER 4:1:1
BCAA Powder 4:1:1 so megadoza esecialnih aminokislin z razvejano verižno zgradbo L-levcin, L-izolevcin in L-valin s poudarkom na levcinu v razmerju 4:1:1.
Stara cena z DDV:
23,11 €
Akcijska cena z DDV:
9,24 €
Najnižja cena v 30 dneh
23,11 €
-65%
ULTRAVIT Gummies vitamin D3
Vitamin D3 v obliki žele bonbonov. Brez laktoze, brez glutena, vegetarijancem prijazno. En bonbon na dan, odžene prehlad stran! PRIMERNO ZA OTROKE.
Stara cena z DDV:
13,95 €
Akcijska cena z DDV:
4,88 €
Najnižja cena v 30 dneh
13,95 €
-55%
ULTRAVIT Kalcij & Vitamin D3
UltraVit Kalcij & D3 je dnevna formula, ki je potrebna za podporo kosti, zob ter zdravje skeletnih mišic.
Stara cena z DDV:
10,90 €
Akcijska cena z DDV:
4,90 €
Najnižja cena v 30 dneh
10,90 €

GAME CHANGER MASS GAINER 3000 g

-35%
GAINER GAME CHANGER BY DORIAN YATES
GAINER GAME CHANGER
GAME CHANGER ZA PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE
GAINER GAME CHANGER BY DORIAN YATES
GAINER GAME CHANGER
GAME CHANGER ZA PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

GAME CHANGER MASS GAINER 3000 g

Če želite povečati mišično maso ali pa imate potrebe po ekstremni regeneraciji je Game Changer Mass absolutno prava izbira.
Okus
Stara cena z DDV:
65,30 €
Stopnja davka
9,5 %
Popust:
35 % ( 22,86 € )
Akcije
42,45 €
Najnižja cena v 30 dneh
65,30 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

GAME CHANGER ZA MIŠIČNO MASO

Ogljikovi hidrati, proteini, creatin , bistveni vitamini in minerali... Vse za mišično maso in popolno regeneracijo!

Splošno znano je, da je za pridobivanje mišične mase potrebno dvoje: 1. Kvaliteten in intenziven trening. 2. Primerna prehrana. Zato smo ustvarili Game Changer Mass, ki  je močna mešanica beljakovin, ogljikovih hidratov, minimalne količine maščob, kreatina in bistvenih hranilnih snovi, namenjenih zadovoljevanju potreb po dodatnih kakovostnih kalorijah in hranilih.


KAJ PRAVI DORIAN YATES?

"Prehrana za mišično maso v osnovi ni raketna znanost. Najpomembnejše pri tem je, da zaužijemo dovolj kalorij, nekoliko več kot jih porabimo in pazimo, da zaužijemo okoli 2 g beljakovin na kilo telesne teže na dan. Ker se je izkazalo, da je z običajno hrano zelo zežko zaužiti vsa potrebna hranila smo razvili Game Changer Mass, ki športniku to močno olajša. Vsem, ki trdo trenirate in želite pridobiti na masi priporočam Game Changer vsaj v času pred in takoj po treningu."

 

DEJSTVA:

 • 64 g beljakovin na 200 g izdelka.
 • 128 g kakovostnih ogljikovih hidratov na 200 g.
 • 5 g kreatina na 200 g.
 • Esencialni vitamini in minerali.
 • Odlični okusi!

KAKO DELUJE?

Koncentrat sirotkinih beljakovin je stranski proizvod pri proizvodnji sira. Sirotkine beljakovine imajo visoko biološko vrednost in se izredno hitro absorbirajo, kar je zelo pomembno po vadbi, saj so tako beljakovine takoj na voljo za obnovo mišičnega tkiva. Beljakovine so v človeški prehrani izredno pomembne še posebno pri aktivnih ljudeh.

Kreatin monohidrat se uporablja in preučuje že desetletja. Kreatin mišicam omogoča dodatno energijo pri maksimalnih naporih. Zaradi kreatina boste na treningu povečali število ponovitev in bremena, kar je ključni dejavnik za napredek. 

L-glutamin je ena najpogostejših vrst esencialnih aminokislin, prisotnih v krvnem obtoku. Ena glavnih vlog, ki jo ima L-glutamin, je zmanjšanje visoke ravni amoniaka. To pomeni, da si lahko telo po fizični vadbi hitreje opomore in s tem zmanjša utrujenost po treningu. Študije so pokazale, da ta aminokislina pomaga pri rasti mišic in preprečuje izgubo mišic (katabolizem), zlasti po intenzivnem treningu. S preprečevanjem telesu, da mišično tkivo porabi za energijo, L-glutamin pospeši presnovo, tako da shrani zalogo maščobe, ki jo uporablja.

BCAA 2: 1: 1 Kompleks - večino aminokislin človeško telo ustvari naravno, toda obremenitev mišičnega tkiva, kot so tek, kolesarjenje, plavanje in trening z utežmi, izčrpa rezervo aminokislin in potisne telo v fazo katabolizma, kjer porablja mišično tkivo. BCAA ta proces zavirajo.

L-arginin je pomembna vrsta aminokislin, saj ima ključno vlogo pri sintezi beljakovin. Človeško telo lahko naravno proizvaja L-arginin, dodatni L-arginin pa bo povečal tvorbo in absorpcijo beljakovin. Posledično vam bo večji vnos L-arginina pomagal pri razvoju čiste mišične mase. L-arginin je poleg koristi beljakovin v medicinskih študijah dokazal, da znižuje krvni tlak v telesu in hkrati izboljša celoten krvni obtok.

Kalcijev alfa-ketoglutarat je mineralna vrsta kalcija, ki pomaga pri razvoju mišične mase. Preprečuje katabolizem in zboljša pretok krvi v krvnem obtoku. Študije so pokazale, da lahko kalcijev alfa-ketoglutarat izboljša čas celjenja in okrevanja po intenzivni vadbi.

Citrulin malat (2: 1) je neesencialna aminokislina. Običajno je redka v vsakdanji prehrani ljudi, čeprav ima zelo pomembno vlogo v mnogih bioloških procesih. Citrulin malat odločilno prispeva k optimizaciji pretoka krvi, kar vpliva na delovanje večine telesnih funkcij. Ko ga telo zaužije, ga pretvori v L-arginin in nato v dušikov oksid. Dušikov oksid je ena izmed spojin, ki širi krvne žile med vadbo in tako izboljša pretok krvi. Izboljšan pretok krvi pomeni, da v mišice prihaja več kisika in potrebnih hranil.

L-citrulin je naravno prisotna vrsta aminokislin, ki jo pogosto najdemo v hrani, hkrati pa jo človeško telo dnevno proizvaja. L-citrulin telo pretvori v druge vrste aminokislin. Ugotovljeno je bilo, da lahko L-citrulin poveča hitrost prenosa drugih vrst aminokislin po telesu in še poveča stopnjo absorpcije. 

L-metionin deluje kot antioksidant, ščiti telo pred poškodbami tkiva in odstranjuje odvečno raven amoniaka. Posledično lahko L-metionin izboljša razvoj in zaščito mišičnega tkiva.

Vitamin B1, znan tudi kot tiamin, spodbuja proizvodnjo energije iz ogljikovih hidratov in maščob, pomaga telesu pri razvoju mišične mase in ne ustvarja maščobnih rezerv. Vitamin B-1 ohranja normalno delovanje organov, kot so možgani in srce. Vitamin B1 podpira živčni sistem s prenosom dodatne energije v določene dele telesa, ki pogosto potrebujejo več energije, kot so mišice in možgani.

Magnezij je "pomožna molekula", ki jo uporabljajo encimi. Magnezij sodeluje pri energijskih procesih. Ohranja vitalen živčni sistem.

Vitamin B2 pomaga pri absorpciji beljakovin. Vitamin B2 poleg drugih vrst vitamina B pomaga pri ustvarjanju in ohranjanju oskrbe z energijo. Ta energija se ustvarja iz maščob. Posledično katabolizem ne vpliva na mišično maso, hkrati pa izboljša sintezo beljakovin.

Vitamin B3 ali niacin je vitamin, ki pomaga preoblikovati in asimilirati hrano, hranila in druge aminokisline v energijo za vaše telo. Vitamin B3 pomaga tudi pri zniževanju holesterola, krepi delovanje možganov in kože ter izboljša gibljivost sklepov.

Vitamin B5 ali pantotenska kislina je zelo pomemben vitamin za vsakdanje človeško življenje. Ustvari lahko nove krvne celice, hkrati pa hrano spremeni v energijo. S pretvorbo hrane v energijo vitamin B5 preprečuje telesu, da bi shranil odvečne hranilne snovi kot maščobo, kar izboljša presnovo. Z ustvarjanjem novih krvnih celic pomaga pretoku kisika skozi telo in poveča splošno telesno vzdržljivost.

Vitamin C je močan antioksidant, ki krepi imunski sistem. Pomaga tudi k učinkovitejšemu delovanju belih krvnih celic in krepi imunski sistem. Vitamin C podpira naravno proizvodnjo L-karnitina v telesu, kar ugodno vpliva na porabo maščobe. Prav tako lahko zniža dejavnike tveganja za bolezni srca, vključno s "slabim" holesterolom LDL in trigliceridi v krvi.

Vitamin D3 je v maščobi topen vitamin.  Vitamin D3 spodbuja absorpcijo kalcija in fosforja iz živil, dodatno krepi kosti in vpliva na moč. Ker vitamin D3 omogoča, da se kalcij asimilira veliko hitreje, preprečuje nevarnost zlomov kosti in osteoporoze.

Vitamin E je pomemben vitamin, ki ga telo uporablja za pravilno delovanje mnogih organov. Vitamin E ima antioksidativne lastnosti, ki ščiti mišico po telesni vadbi, hkrati pa izboljšuje splošno mišično moč. Še ena prednost, da vitamin E zagotavlja povečanje telesne energije.

Magnezij je "pomožna molekula", ki jo uporabljajo encimi. Magnezij pomaga pri preoblikovanju hrane v energijo, zaradi česar je težje razviti shranjene maščobe. Tudi magnezij pomaga pri tvorbi beljakovin iz drugih aminokislin. Poleg tega pomaga živčnemu sistemu, s čimer hitreje pošilja sporočila po možganih in živčnem sistemu, kar pomeni boljšo povezavo med mislimi in mišicami.

Cink najdemo v številnih celicah po telesu in ima vlogo imunskega sistema, da se bori proti bakterijam in virusom. Cink vpliva na prebavo.

Krom (kot pikolinat) je vrsta minerala, ki ga naravno najdemo v številnih živilih. Krom prispeva k presnovi makrohranil in ohranja krvni sladkor na normalni ravni. Krom pikolinat ima najvišjo biološko uporabnost od vseh virov kroma in lahko izboljša raven sladkorja v krvi s povečanjem odziva telesa na inzulin. 

Baker se nahaja v vseh telesnih tkivih in ima ključno vlogo pri tvorbi krvnih celic in ohranjanju zdravih živčnih celic, hkrati pa izboljšuje imunski sistem.

L-karnitin je močan "kurilec" maščob. L-karnitin v telesnih celicah pomaga pri prenosu maščobnih kislin v mitohondrije, kjer se porabijo za obnovo energijo. Poleg te presnovne lastnosti je bilo dokazano, da L-karnitin izboljšuje možganske nevrološke funkcije in olajša telesno koordinacijo mišic. Ugodno vpliva na srčno-žilno zdravje.

CLA ali konjugirano linolno kislino pogosto najdemo v maščobnih kislinah omega-6, ki jih naravno dobimo iz mesa in mlečnih izdelkov.

Izvleček listov zelenega čaja vsebuje antioksidante in hranila, povečuje budnosti in znižuje holesterol. Izvleček listov zelenega čaja s 55-odstotno koncentracijo epigalokatehin galata pomaga zmanjšati tvorbo prostih radikalov v telesu in ščiti celice in molekule pred poškodbami. Dokazano je, da zeleni čaj poveča izgorevanje maščob z oksidacijo maščob in poveča presnovo. Številne študije so pokazale, da zeleni čaj vodi do zmanjšanja telesne maščobe, zlasti v predelu trebuha - obsega pasu in trebušne maščobe.

Tribulus Terrestris zvišuje raven hormona testosterona. S povečanjem ravni testosterona bodo mišice začele absorbirati več beljakovin in še povečale kopičenje čiste mišične mase. Raziskava je pokazala, da sadni ekstrakt Tribulus Terrestris lahko deluje protivnetno in hkrati krepi imunski sistem.
 

 

Hranilna vrednost

100 g - 399 kCal / 1695 kJ 150 g -  599 kCal / 2542 kJ
(dve merici)
Ogljikovi hidrati 64 g 96 g
   od tega sladkorji 6,6 g 9,9 g
Beljakovine / proteini 32 g 48 g
Maščobe 1,7 g  2,6 g
Sol 0,02 g 0,03 g

 

Namen uporabe:
Povečanje mišične mase in regeneracija.
Pakiranje:
3000 g.
Uporaba:
2 merici zmešajte s poljubno količino vode ali mleka. Predlagamo, da šejk zaužijete približno 1 uro pred treningom in nemudoma po koncu treninga.
Hranilna vrednost na 100 g:
399 kcal, maščobe 1,7 g, ogljikovi hidrati 64 g (od tega sladkorji 6,6 g), beljakovine 32 g, sol 0,02 g. * Velja za okus vanilije.
Sestavine:
Maltodekstrin, beljakovinski kompleks (koncentrat sirotkinih beljakovin (iz mleka), pinjenec, izolat sirotkinih beljakovin (iz mleka), hidrolizirani izolat sirotke Optipep (iz mleka), hidrolizirani kazein PeptoPro (iz mleka)), kakav, L-glutamin, gostilo

Sorodni izdelki

  -30%
  PROTEINI VPLAB GOLD WHEY
  Sirotkini proteini GOLD WHEY so izbira športnikov in aktivnih posameznikom za optimalno regeneracijo in uravnoteženo prehrano.
  Stara cena z DDV:
  18,62 €
  Akcijska cena z DDV:
  13,03 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  18,62 €
  -20%
  DY SHADOWHEY SIROTKINI PROTEINI
  SHADOWWHEY (by Doria Yates) so kvalitetne beljakovine iz sirotke, ki jih potrebuje vsak športnik.
  Stara cena z DDV:
  64,59 €
  Akcijska cena z DDV:
  51,67 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  64,59 €
  -22%
  Gainer EXUM MASS
  Gainer Exum Mass je izdelek, ki spada v shrambo vsakega resnega športnika, ki želi povečati mišično maso ter intenzivno trenira.
  Stara cena z DDV:
  53,10 €
  Akcijska cena z DDV:
  41,42 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  53,10 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih