Zdravje
Regeneracija

 

 

-40%
PROTEINPRO BIGBITE s stevijo
Najbolj okusna čokoladica, kar smo jih kdaj poskusili! Čokoladica je sladkana s stevijo in praktično ne vsebuje enostavnih sladkorjev!
Stara cena z DDV:
od 50,72 €
Akcijska cena z DDV:
od 30,43 €
-40%
PROTEINPRO WHEY 900g
PROTEINPRO beljakovine iz sirotke za regeneracijo in zadosten vnos beljakovin. Odlična sestava, dober okus in nizka cena.
Stara cena z DDV:
21,99 €
Akcijska cena z DDV:
13,19 €
-35%
PROTEINPRO BAR - 50% beljakovin
ProteinPro 50% - beljakovinska čokoladica, ki vsebuje 50% beljakovin, ali natančneje 22,5 g na čokoladico ter manj kot 1 g sladkorja.
Stara cena z DDV:
od 51,25 €
Akcijska cena z DDV:
od 33,31 €
-40%
DY HIT BCAA 10:1:1 400 g
Stara cena z DDV:
32,85 €
Akcijska cena z DDV:
19,71 €
-35%
VPLAB LipoJets Karnitin 500 ml
Zelo učinkovito tekoče dopolnilo za izgorevanje maščob, ki vsebuje L-karnitin, guarano, kofein in kompleks vitaminov.
Stara cena z DDV:
22,99 €
Akcijska cena z DDV:
14,94 €

Omega 3 - Puori O3

OMEGA 3 VRHUNSKE KVALITETE

Omega 3 - Puori O3

Vsaka serija ribjega olja PUORI O3 je testirana v laboratorijih IFOSa, kar zagotavlja najvišjo čistost, varnost dodatka, koncentracijo in stabilnost ribjega olja.
Stopnja davka
9,5 %
Cena z DDV:
29,78 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

OMEGA 3 - 2000 mg v samo treh kapsulah

Ribje olje Puori O3 dosega najvišje ocene po IFOS standardu.

 

Vsako serijo ribjega olja Puori testira ugleden laboratorij IFOS, ki zagotavlja najvišjo čistost, varnost, koncentracijo in stabilnost. Olje je "shranjeno" v temnih kapsulah, ki preprečujejo oksidacijo. Puori uporablja le ribje olje, pridobljeno iz divjih sardonov, odgovorno ujetih na južnem Tihem oceanu. To je pomembno, ker imajo majhne ribe najmanjše količine strupov. V vsaki kapsuli O3 je dodana naravna aroma limone, zato ni ribjega priokusa ali vonja.

• 120 kapsul • 3 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga ribjega olja

Kapsule omega 3
Dolgoverižne omega 3 maščobne kisline so bistveni del prehrane, še posebno pri športnikih, kjer se pričakuje visoke telesne napore. Samo ena porcija naših naravnih, z limono aromatiziranih, kapsul telesu zagotavlja dnevno potrebo po omega 3. Vzemite tri mehke Puori O3 kapsule dnevno s hrano ali kot vam naroči vaš zdravnik ali farmacevt.

 

puori o3 ribje olje

Ribje olje prihaja iz rib. Ribe so bogat vir dveh posameznih skupin dolgoverižnih polinenasičenih maščobnih kislin (omega 3), znan kot EPA (eikozapentojska kislina) in DHA (dokozoheksanojska kislina). Ti dve omega 3 maščobni kislini sta jedro vseh koristnih učinkov ribjega olja.
Najbolje je, da vzamete ribje olje z obroki in tako izboljšate razmerje omega 3 : omega 6 v obroku. Dnevni odmerek lahko razdelite v eno ali več serviranj. Zaradi antivnetnega učinka omeg 3 je kapsule priporočljivo konzumirati tudi po treningu.
Najpomembnejša lastnost ribjega olja je njegova čistost. To pomeni, da ribje olje ne vsebuje soje (vključno z lecitinom), mleka in mlečnih izdelkov, pšenice, riža, sladil ali drugih umetnih sestavin. Izogibajte se oljem, ki imajo izrazit ribji vonj, saj je takšno olje najverjetneje oksidirano.

Preverite koliko EPA in DHA vsak obrok vsebuje - to je veliko bolj pomemben podatek kot skupna količina ribjega olja. Ribje olje mora biti visoko koncentrirano, da zagotovi najboljši možni učinek in višja kot je koncentracija ribjega olja manjšo koncentracijo je potrebno dnevno zaužiti.

Izbrati kapsule ali tekočo obliko ribjega olja?  Omega 3 maščobne kisline so zelo nestabilne in zelo hitro oksidirajo. Tu ima ribje olje v kapsulah nedvomno prednost saj ohrani svežino veliko dlje od ribjega olja v tekoči obliki, ki oksidira vsakič ko odprete posodo in vsebino izpostavite kisiku.

Splošno priporočilo je, da zaužijemo približno 2-4 grame kombiniranih EPA in DHA. Zaželjeno je, da so iz naravnega vira, kot so divje ujete ribe. V kolikor le teh ni veliko na vašem jedilniku pripoeočamo dodatke v obliki ribjega olja. 

Če ste aktiven športnik, so dnevna priporočila višja,  5-7 gramov na dan. Tako a se prepreči vnetje, skrajša čas regeneracije in izboljša vzdržljivost. Nedavne študije celo kažejo, da omega 3 maščobne kisline imajo/doprinesejo k anaboličnemu odzivu .

- Naravni trigliceridi
- Narejen je iz inčunov in sardel
- Ultra čista sestava
- Brez umetnih dodatkov
- Vsaka serija je testiranA s strani neodvisnega laboratorija (IFOS)
- Nagrada 5 od 5 zvezdic po IFOS standardu
- Zajamčeno minimalno 74% trigliceridov omega 3
- 1250 mg EPA + 500mg DHA na 3 kapsule!
- Najboljša izbira za športnike
- Znanstveno dokazano
Ribje olje hranite v hladnem in temnem prostoru (po možnosti v hladilniku). To je še posebno pomembno, če vaše tablete nimajo temnih kapsul in/ali so pakirane v prosojni embalaži. Ribje olje reagira na svetlobo in toploto ter lahko postane žarko. Ribje olje, ki ima neprijeten vonj in okus, je potrebno takoj zavreči.OMEGA 3 - ODLIČNO ZA MOŽGANE

Človeški možgani so izredno bogato z DHA in drugimi maščobnimi kislinami omega 3. Dokazano je, da dodajanje omega 3 ohranja delovanje možganov in omili straostno propadanje možganov. Omega 3 imajo tudi pomemben vpliv na razvoj možganov pri zarodku.


OMEGA 3 - ODLIČNO ZA SRCE

Omega 3 nenasičene maščobne kisline, zmanjšuje smrtnost zaradi bolezni srca in ožilja, posebno srčnega infarkta. Omega 3 vplivajo na zmanjšanje vsebnosti maščob v krvi, zmanjšanje vnetja žil ter krvnega pritiska pri ljudeh, s povišanim holesterolom.


OMEGA 3 - ODLIČNO ZA OČI

DHA je najpomembnejša maščobna kislina, ki jo najdemo v možganih in očesni mrežnici. DHA je odgovorna za razvoj možganov in dobrega vida otroka v času nosečnosti in v prvem letu razvoja, ko se možgani najhitreje razvijajo in rastejo. Pri odraslih omega 3 pripomore pri k ohranjanju dobrega vida.OMEGA 3 ZA ZDRAVJE

Študije so dokazale, da omega 3 maščobne kisline sodelujejo pri množici fizioloških procesov, kot je delovanje živčnih celic in možganov. Koristijo imunskemu sistemu in preprečujejo strjevanje krvi, varujejo srce in krvni obtok, znižujejo skupni in LDL holesterol v krvi in krvni tlak.


OMEGA 3 ZMANJŠUJE VNETJE

Omega 3 maščobne kisline imajo močno antivnetno funkcijo na celičnem nivoju. Izboljšujejo kronične vnetne bolezni, skrbijo za zdravje las in kože ter pospešujejo izgorevanje drugih maščob.


OMEGA 3 IZBOLJŠA TRANSPORT KISIKA

Omega 3 maščobne kisline pomagajo preprečevati vnetje krvnih žil ter nastajanje krvnih strdkov in tako zagotavljajo optimalno dostavo kisika in hranil.

 

Hranilne vrednosti na serviranje (3 kapsule)

30 kCal / 466,05 kJ  
Beljakovine / proteini <1 g  
Maščobe 2,7 g   
EPA (eikozapentaenojska kislina) 1250 mg  
DHA (dokozaheksaenojska kislina) 500 mg  
Ostale Omega 3 250 mg  

                                                  

Namen uporabe:
Regeneracija, zdravje, zniževanje kislosti telesa.
Pakiranje:
V temni embalaži je pakiranih 120 kapsul.
Uporaba:
Zaužijte 3 kapsule dnevno.
Specifikacije:
1250 mg EPA + 500mg DHA na 3 kapsule.
Zanimivosti:
Naravni trigliceridi - Narejen je iz inčunov in sardel - Ultra čista sestava - Brez umetnih dodatkov - Vsaka serija je testiranA s strani neodvisnega laboratorija (IFOS).

NIVES OREŠNIK
Osebna trenerka, Miss Slovenije, inštruktorica pilatesa in velika zagovornica zdravega življenja.
Puori omega 3
Omega 3 dokazano vplivajo na regeneracijo in zmanjšujejo vnetje. Omega 3 se priporoča za izboljšanje regeneracije, povečano telesno učinkovitost ter za ohranjanje splošnega zdravja na najvišjem nivoju.

Omega 3 se priporočajo za izboljšanje regeneracije, povečano telesno učinkovitost ter za ohranjanje splošnega zdravja na najvišjem nivoju. 

PRILAGODITE SI DELOVNO MESTO.
Dolgotrajen sključen položaj nad tipkovnico ima številne negativne posledice za naše telo, ki se kopičijo in s časoma močno vplivajo na kvaliteto našega življenja.

Splošno znano dejstvo je, da sedeče pisarniško delo ne vpliva blagodejno na naše telo, tu ne bomo odkrili "tople vode". Lahko pa pogledamo s kakšnimi malenkostmi lahko te učinke omilimo.

MATEJ BERGOČ - BLUE HOLE, DAHAB.
Matej se na vdih potopi preko 90m globoko in brez vdiha zdrži 7 minut in 30 sekund!
Meritve krvnega tlaka
Na vprašanje kako je bilo pri zdravniku pogosto slišim odgovor v stilu: "Pravi, da imam malo pritiska, drugače sem pa vredu". Pa je res tako enostavno? 

Na vprašanje kako je bilo pri zdravniku pogosto slišim odgovor v stilu: "Pravi, da imam malo pritiska, drugače sem pa vredu". Pa je res tako enostavno? Pogosto ljudje povišan krvni tlak ne jemljejo dovolj resno in bolezen zanemarijo.

Osebni trener v fitnesu.
Po mnenju strokovnjakov je fitnes vadba najbolj racionalna izbira vadbe z vidika učinkovitosti vadbe glede na vložen čas. Slovenska javnost si pod izrazom »fitnes« najpogosteje predstavlja prostor z utežmi a je mnogo več

Poenostavljeno bi fitnes opisali kot prostor oziroma »telovadnico«, v kateri so uteži, vadbene naprave in ostali servisni prostori. V širšem kontekstu pa fitnes v pogovornem jeziku predstavlja posameznikovo redno in načrtno ukvarjanje s telesno vadbo, s ciljem ohranjati ali izboljšati svoje zdravje, gibalne sposobnosti ter oblikovati telo.

Čokoladni avokadov mousse s kokosovo smetano 1
Kako lahko hitro in enostavno naredimo okusno sladico.

Čokoladni avokadov mousse s kokosovo smetano.

 

Zelo enostavna in hitra priprava z malo sladkorja in primerno tudi za vegane.

Hranilna vrednost na kozarček:  268 kal kalorij, maščobe 14 g od tega nasičene 3 g, ogljikovi hidrati 35g  od tega sladkorji 12 g, vlaknine 11 g, beljakovine 5g

Omega 3 maščobne kisline. PUORI O3
Omega 3 dokazano vplivajo na regeneracijo in zmanjšano vnetje. Omega 3 priporočamo za hitrejšo regeneracijo, povečano telesno učinkovitost ter za ohranjanje splošnega zdravja.

Omega 3 se priporočajo za izboljšanje regeneracije, povečano telesno učinkovitost ter za ohranjanje splošnega zdravja na najvišjem nivoju. 

Vitamin D za močan imunski sistem
Vitamin D ni pomemben samo za ohranjanje zdravja, temveč tudi za izboljšanje telesnih zmogljivosti.

Vitamin D, v nasprotju z imenom, deluje bolj kot hormon kakor vitamin. Preko krvi kroži po našem telesu in pomembno vpliva na številne fiziološke procese našega organizma.

VITAMIN D IN TELESNA ZMOGLJIVOST
Po raziskavah večina dvoranskih športnikov trpi za pomanjkanjem vitamina D.

Vitamin D, v nasprotju z imenom, deluje bolj kot hormon kakor vitamin. Preko krvi kroži po našem telesu in pomembno vpliva na številne fiziološke procese našega organizma.

BELJAKOVINSKI PRAH
Opažamo, da nekateri še vedno dajejo v isti koš športno prehrano in prepovedane hormonske pripravke, čeprav ti dve stvari nimata popolnoma nič skupnega!

"A ti tudi ješ tiste proteine?!" Opažamo, da nekateri še vedno dajejo v isti koš športno prehrano in prepovedane hormonske pripravke, kljub temu, da ti dve stvari nimata popolnoma nič skupnega. 

Nataša Gorenc
Nataša Gorenc - eno najprepoznavnejših trenerskih imen v Sloveniji ta hip, licencirana trenerka FZS 3.stopnja, ponosna mamica treh otrok in lastnica Gym by Nataša

Nataša Gorenc je trenutno najbolj "vroča" trenerka v Sloveniji - saj je glavna trenerka v šovu THE BIGGEST LOSER!

Primerjava indeksa telesne mase dveh popolnoma različno grajenih posameznikov.
Ljudje se radi zanašamo na številke. Žal pa lahko le te močno zavajajo - kot na primeru dveh oseb s popolnoma različnima postavama a enakim ITM!

Ljudje imamo radi številke. Še posebno pa nam je všeč, če se v teh številkah najdemo, če ustrezamo predpisanim vrednostim, če nam številka pove, da smo O.K. ali pa pač ne. Hec pa je, da številke, lahko zavajajo, še posebno če ne vemo, kaj točno odražajo.

Hitro in enostavno!

BACON & CHEESE SCONES

 

Hranilna vrednost (na 1 kolaček od 4): 280 cal, 20 gram M, 10 gram OH, 2 gram sladkorja, 3 gram vlaknin, 15 B.

Tek in hujšanje
Ali je nizko-intenzivni tek res najboljši način za izgubo maščobnih oblog? To je najbolj razširjeno prepričanje! Preberi kakšna je resnica.

Dolgotrajno nizko intenzivno tekanje ali celo hoja v "coni topljenja maščobe" je ena največjih in najbolj razširjenih zmot pri hujšanju!

Andraž Šrekl
Osebni trener in idejni vodja pri Nanoxu
Osebni trener Anže Avbelj
Osebni trener Anže Avbelj je za vas pripravil zanimiv trening z metlo in krpo! Odličen izbor vaj za celo telo, ki jih lahko izvajate kjerkoli!

Osebni trener Anže Avbelj je za vas pripravil zanimiv trening z metlo in krpo! Zakaj metla in krpa? Zato ker ju najdemo v prav vsakem gospodinjstvu! Tako vas prikrajšamo za izgovor, da ne migate, ker nimate primerne opreme. :)

ANŽE AVBELJ
Priznani osebni trener, diplomirani trener fitnesa, NCSF certificiran osebni trener, Predsednik ZOTS, ustanovitelj Trener.si ter svetovalec o Nanox prehrani.
ALENKA ARTNIK
Photo by Martin Zapanta
Alenka Artnik je najboljša prosta potapljačica na svetu in lastnica svetovnega rekorda -105 m!

Odkar se je Alenka Artnik pri 30 letih začela ukvarjati s potapljanjem na vdih, ruši mejnike. Sprva v bazenskih disciplinah, od leta 2015 pa še v globinskih. 

Testosteron je ključen za kvalitetno spolnost.
Testosteron je tisti hormon, ki moškega naredi moškega. Testosteron omogoča normalno spolnost, vpliva na mišično maso in moč... Žal pa se mnogo moških sooča z nizko vrednostjo le tega.

Testosteron je glavni moški hormon za katerega lahko rečemo, da je tisti hormon, ki moškega naredi moškega. Testosteron ima izredno široko delovanje saj vpliva na: moč, energijo, spolnost, zdravje, psihično zdravje/počutje.

Testosteron omogoča normalno spolnost: libido, erektilno funkcijo, doživljanje orgazma. Testosteron je anabolni hormon, ki vpliva na količino mišične mase in moč, zavira kostno razgradnjo ter spodbuja tvorbo rdečih krvničk. Testosteron pomembno vpliva tudi na razpoloženje, samozavest in kognitivne sposobnosti.

Hujšanje
Branje predlagamo le tistim, ki razmišljate o hujšanju, se trudite s hujšanjem a neuspešno, ter tistim ki razmišljate, da bi začeli migati.

V treh dneh pet kilogramov manj, juha z negativnim kalorijam, sadna dieta, čudežna krema, masaža za izgubo maščobnih oblog na predelu kjer vas le ta najbolj moti…

Na televiziji izklesani mladci in brhke mladenke promovirajo revolucionarne naprave in pripomočke s pomočjo katerih boste pridobili mišice, izgubili maščobne obloge in prišli v formo, verjetno tisto, kar si od tega najbolj želite. Seveda pa je pet minut vadbe dnevno popolnoma dovolj! Pa je res?

Nejc Žnidarčič
Nejc Žnidarčič je ponovno pometel s konkurenco in postal evropski prvak v spustu na divjih vodah.

Nejc Žnidarčič je ponovno pokazal iz kakšnega "testa" je. Kljub poškodbi in bolečinam je osvojil odličje!

Boštjan Gorenc Pižama po letu dni ter s 45 kg manj.
Minilo je dobro leto, odkar se je Boštjan Gorenc – Pižama odločil spremeniti življenje ter se odpravil na popotovanje, ki mu je spremenilo življenje. In postavo. Shujšal je namreč za 45 kilogramov.

Minilo je dobro leto, odkar se je Boštjan Gorenc – Pižama odločil spremeniti življenje ter se odpravil na popotovanje, ki mu je spremenilo življenje. In postavo. Shujšal je namreč za 45 kilogramov.

Sorodni izdelki

  -10%
  OMEGA 3 RIBJE OLJE - 180 SOFT GEL CAPS
  Omega-3 maščobne kisline so bistveni del prehrane. Omega-3 vplivajo na srce, možgane, oči, sodelujejo pri oksidaciji maščob in zmanjšujejo vnetje.
  Stara cena z DDV:
  25,19 €
  Akcijska cena z DDV:
  22,67 €
  Magnezij - Puori M3
  Minerali - Puori M3 vsebuje le organske oblike magnezija in cinka, ki se najbolje absorbirajo. M3 je zasnovan za obnavljanje in dopolnjevanje izpraznjenih znotrajceličnih zalog magnezija.
  Cena z DDV:
  23,93 €
  -20%
  Arginin AAKG 1000 MG - 180 kapsul
  Arginin zagotavlja visok nivo dušika, kar je pogoj za mišično rast. Sprošča in širi žile-zaželen pri boleznih srca, visokem pritisku in erektilni disfunkciji.
  Stara cena z DDV:
  31,47 €
  Akcijska cena z DDV:
  25,17 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih